Machineverhuizingen

[:nl]

Quattro Graphics B.V. verzorgt de volledige demontage, het transport en de installatie van uw boekbinderij machines.


Wij organiseren en begeleiden het hele verhuistraject, van de demontage van uw binderij machine, tot de installatie van de machine. Wij verzorgen demontages, verhuizingen en installaties van binderij machines intern, maar ook extern; in het binnen- en buitenland.
Het verhuistraject wordt georganiseerd compleet met inzet van hijs- en transportmiddelen.  Na installatie laten wij uw machine proefdraaien en wordt deze getest, dit om te kunnen garanderen dat uw machine functioneert naar behoren.


Relocation bindery machinesrelocations bindery machines[:en]Quattro Graphics B.V. verzorgt de volledige demontage, het transport en de installatie van uw boekbinderijmachines.

Wij organiseren en begeleiden het hele verhuistraject, compleet met inzet van hijs- en transportmiddelen. Uiteraard zorgen wij voor uitstekende verzekeringen. Voorafgaande aan het verplaatsen van uw machine laten wij deze proefdraaien en wordt deze getest. De resultaten worden in een protocol vastgelegd. Na de verhuizing laten wij uw machine opnieuw proefdraaien en wordt deze weer getest. De resultaten worden in een tweede protocol vastgelegd. De resultaten van deze twee protocollen moeten overeenkomen. Wij zijn pas tevreden als we de resultaten van het eerste protocol overtroffen hebben. [:de]Quattro Graphics B.V. verzorgt de volledige demontage, het transport en de installatie van uw boekbinderijmachines.

Wij organiseren en begeleiden het hele verhuistraject, compleet met inzet van hijs- en transportmiddelen. Uiteraard zorgen wij voor uitstekende verzekeringen. Voorafgaande aan het verplaatsen van uw machine laten wij deze proefdraaien en wordt deze getest. De resultaten worden in een protocol vastgelegd. Na de verhuizing laten wij uw machine opnieuw proefdraaien en wordt deze weer getest. De resultaten worden in een tweede protocol vastgelegd. De resultaten van deze twee protocollen moeten overeenkomen. Wij zijn pas tevreden als we de resultaten van het eerste protocol overtroffen hebben. [:]